当前位置:首页 >> 教师教学发展中心 >> 最新公告

新入职教师培训讲座通知—“服务学习”在美国高等教育中的实践

发表日期:2013-11-04    作者:    编辑:张洪磊    出处:

题目:“服务学习”在美国高等教育中的实践
讲座人:罗伯特·休姆博士
主持人:林江博士
时间:2013年10月28日(星期一下午)2:00——4:00
地点:第三会议室
主办单位:教务处 研究生处   教师教学发展中心
要求当天下午没课的近三年新入职教师必须参加,欢迎其他教师和管理人员参加。

附:罗伯特·休姆博士简历

Robert D.Shumer  PH.D (博士)

Introduction: Founding Director of the National Service-Learning Clearinghouse and Co-Director of the Center for Service and Experiential Learning at the University of Minnesota.  Research Fellow at Clemson University and Internal Evaluator of the National Center for Research on Career and Technical Education.  Former Director of Field Studies at UCLA, involved in developing community-connected programs with faculty and with community.  Have produced more than 80 publications on topics related to service-learning, experiential learning, national service,  civic education, youth development, participatory evaluation, career and technical education, character education, and history of educational reform.  One of only a few people who have worked in primary and secondary education, higher education (undergraduate and graduate levels), and been a board member and participant in community based organizations.
       罗伯特·休姆博士简历
罗伯特·休姆博士系美国明尼苏达大学“全国服务学习中心(Clearinghouse)”创始人,现任“服务与实践学习中心”主任、美国克莱蒙森大学“国家职业与技术教育研究暨国际评估中心”研究员、美国加州大学洛杉矶分校“区域研究”项目前主任,主要从事大学与社区及其相互联系的推动。
罗伯特·休姆博士在服务性学习、实践学习、国家服务、公民服务、青少年发展、参与式评估、职业与技术教育、品格教育、教育改革史等领域发表过80余篇论文,是为数不多的对高等教育等诸多领域都有研究的学者,也是社区组织团体的参与者和理事会成员。